v.d. Hardenberg

Timmer & Tegelwerken

De kracht van v.d. Hardenberg Timmer & Tegelwerken is dat u bij ons te maken heeft met maar één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.
v.d. Hardenberg Timmer & Tegelwerken kan een project van a tot z tot een goed eind volbrengen.

v.d. Hardenberg Timmer & Tegelwerken badkamer met ligbad

Badkamerbouw

Met een badkamer van v.d. Hardenberg Timmer & Tegelwerken kiest u een perfecte badkamer op basis van uw persoonlijke wensen. De mogelijkheden op badkamer gebied zijn ongezien groot, er is voor ieder formaat badkamer een oplossing.
Hoe ziet u uw badkamer het liefst? Kiest u voor een strak design met hightech apparatuur? Heeft u een voorkeur voor een kleurrijke romantische badkamer, of geniet u het meest van een luxe uitgevoerd klassieke badkamer?
Bij v.d. Hardenberg Timmer & Tegelwerken is het allemaal mogelijk en worden uw persoonlijke badkamer ideeën in concrete en creatieve oplossingen omgezet.

Speciaal tegelwerk

Neem nu ook thuis eens tijd voor een geweldig bubbelbad. Steeds meer mensen willen nu thuis in hun vertrouwde omgeving genieten. De mogelijkheden zijn zeer divers. Een eigen relax ruimte met bubbelbad en douche. Met een natuursteen vloer en mozaïek wandtegeltje om het geheel compleet en luxe te maken. Er zijn een hele hoop mogelijkheden.

v.d. Hardenberg Timmer & Tegelwerken badkamer met mozaiek tegel
slaapkamer verbouwing tegelwerk

Verbouwingen

Na tegelwerk, tegels en sanitair houdt het bij v.d. Hardenberg Timmer & Tegelwerken nog lang niet op. Ik heb meerdere disciplines in huis. Ik kan een complete verbouwing voor u te realiseren. Deze verbouwingen beperken zich niet uitsluitend tot het verbouwen van uw badkamerruimte. Ook de andere ruimtes zoals uw keuken, serre, aanbouw of terras kunnen wij voor u verbouwen.
Een verbouwing staat of valt met een goede begeleiding van het uit te voeren project.
Wij bieden u een begeleiding van het totale traject. Van sloopwerk tot stukadoor, van installatie tot elektra en van tegelwerk. Wij dragen er zorg voor dat alles vlekkeloos verloopt in goed overleg met de klant